'Neighbours': week 29 (2022) - PREVIEW

zondag 17 juli 2022

Ramsay Street is al jaar en dag dé place to be voor heel wat Vlaamse kijkers. De beroemde Australische straat staat elke dag garant voor emotie, drama én een lach en en traan. Wat er deze week gebeurt, lees je wekelijks in onze preview.

Maandag 18 juli - aflevering 8515
Jane en Clive besluiten toe te geven aan hun gevoelens en een relatie een kans te geven, maar dan wel stiekem, zodat ze Sheila niet onnodig hoeven te kwetsen mocht het toch op niets uitdraaien. Sheila koestert inmiddels nog steeds hoop op een reünie met Clive. David is nog steeds kwaad op Nicolette. Dreigt zijn woede een wig te drijven tussen hem en Aaron?


Dinsdag 19 juli 2022 - aflevering 8516
Nicolette hoopt dat haar afspraak met Ricardo een goede indruk zal maken op David en hij zal inzien dat ze vastberaden is om het goed te maken. Om Ricardo te kunnen terugbetalen zal ze wel een job moeten vinden en dus besluit Nicolette te solliciteren bij Harold's. Daar krijgt ze echter het deksel op de neus van Dipi. Jane krijgt twijfels over haar beslissing, maar een gesprek met Roxy geeft haar opnieuw moed om haar relatie met Clive een kans te geven. Roxy heeft al een tijdje niets meer gehoord van Kyle en is bang dat hij opnieuw met Georgia optrekt.

Woensdag 20 juli 2022 - aflevering 8517
Chloe en Aaron polsen bij Nicolette over haar afspraak met Ricardo. Aaron krijgt het gevoel dat ze alweer iets verborgen houdt. Amy krijgt schokkend nieuws en doet een bekentenis aan Shane.

Donderdag 21 juli 2022 - aflevering 8518
Hendrix geniet na van zijn overwinning en lijkt zijn leven weer in handen te hebben. Wanneer Kane hem en Jay vervolgens contacteert voor een nieuw partijtje, is hij dan ook enthousiast. Tot Jay op de dag zelf moet afhaken en Hendrix er alleen voor komt te staan. Amy overweegt om te vluchten. Kan Shane op haar inpraten? Bea kampt met een probleem.

Vrijdag 22 juli 2022 - aflevering 8519
Hendrix baalt van zijn verlies, maar Jay wijst hem op het feit dat dit in hun voordeel kan zijn bij een volgend spel. Amy slaagt erin om Terese te overtuigen om haar nieuwe uniformen te laten ontwerpen. Samen met Shane gaat Amy vervolgens aan de slag.

'Neighbours', van maandag tot vrijdag rond 15.00 uur (wisselend) bij VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

De soap-inhouden vind je ook in de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Neighbours': week 28 (2022) - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers