Nieuw 'Blind Gekocht'-koppel ChloŽ en Tony is wanhoop nabij

dinsdag 28 mei 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

In Wetteren ligt er een stevige uitdaging te wachten op Kinga en Christophe: een veilig huis vinden voor ChloŽ en Tony. Momenteel wonen zij in een huis dat absoluut niet geschikt is voor hun twee kleine kinderen.

Zo kunnen ze hun kinderen boven niet alleen laten rondlopen door een open trap en overloop. Ze zitten dan ook met de handen in het haar: 'Dit huis is te gevaarlijk voor onze kinderen. Hier kan een kind doorvallen.' En dan is er nog een budgetkwestie, want in de prijsklasse van Tony en Chloë lijkt er niets te vinden...


In de vorige aflevering maakten de experten en Vlaanderen kennis met Seppe en Niels, die hopen hun droomhuis te vinden in Heule. Kinga heeft voor hen een woning gekocht die nog flink wat opknapwerk kon gebruiken. Zijn ze tevreden met het eindresultaat? En wat is er met de tegelkachel gebeurd?

'Blind Gekocht', woensdag 29 mei om 21.15 uur op Play4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers