Ontdek wat de Disney Channels deze maand te bieden hebben

zondag 31 juli 2022
Foto: Disney Channel - © The Walt Disney Company Benelux 2022

In 'Sydney to the Max' speelt middelbare scholier Sydney Reynolds de hoofdrol. De sociale en lieve Sydney en haar beschermende, gekke en onbenullige single vader moeten hun weg zien te vinden in de uitdagingen van het opgroeien.

Met flashbacks blikken we terug op de jeugd van Max en zijn beste vriend Leo in de jaren '90. Zo lopen de avonturen van Sydney en haar vader parallel aan elkaar.


Vanaf 8 augustus, elke maandag tot en met vrijdag om 19.00 uur op Disney Channel.

MARATHON
SUMMER CAMP

Lou heeft Kamp Kikiwaka overgenomen van Emma, Ravi en Zuri Ross. Met het voor haar kenmerkende enthousiasme bereidt ze zich voor op haar nieuwe taken als kampbeheerder. Ze wordt herenigd met kampeerders Destiny, Finn en Matteo en maakt kennis met nieuwe gezichten, waaronder begeleider Noah, een enthousiaste acteur uit Hollywood; Ava, een doortastende begeleidster uit de grote stad; en Gwen, een excentrieke kampeerster die het haar hele leven zonder moderne snufjes heeft moeten doen. Met deze verzameling kampeerders en begeleiders gaat iedereen een fantastische zomer tegemoet!

Vanaf 6 augustus, elke zaterdag en zondag vanaf 09.00 uur op Disney Channel.

MARATHON
MIRACULOUS

Marinette en Adrien moeten als geheime superhelden de stad behoeden voor het kwaad. Marinette verandert in Ladybug en Adrien wordt Cat Noir. Maar ze weten niet wie er achter het andere masker schuil gaat. In het 'normale' leven heeft Marinette een crush op Adrien terwijl Adrien haar alleen kent als een klasgenoot.

Maandag 8 tot en met vrijdag 12 augustus, vanaf 09.00 uur op Disney Channel.

MARATHON
PHINEAS AND FERB

Het is zomervakantie en stiefbroers Phineas en Ferb besluiten van elke dag een avontuur te maken, van dood tartende achtbanen tot surfen tot het opsporen van Frankensteins hersenen. Ondertussen leidt het simpele vogelbekdier een dubbelleven als geheim 'Agent P' en gaat de strijd aan met de kwaadaardige dr. Doofenshmirtz om de wereld te redden.

Vanaf 15 augustus, maandag tot en met vrijdag vanaf 09.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
T.O.T.S.

Pip, Freddy en de andere bezorgvogels moeten de pasgeboren dieren naar hun liefhebbende families vliegen. Van puppy's en kittens tot apen en zelfs babyolifantjes, voor Fred en Perry is er geen belangrijkere taak dan het afleveren van de baby's. Er is voor hen geen enkele baan die leuker is dan deze speciale bezorgingen.

Vanaf 22 augustus, maandag tot en met vrijdag om 08.55 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
PUPPY VRIENDJES

Twee puppies die houden van plezier maken, Bingo en Rolly, zijn broertjes die altijd zin hebben in een avontuur! Een nieuwe puppy genaamd Keia gaat mee op pad. Of ze nu hun baasje Bob helpen of een vriend in nood, hun 'puppytastische' missies leiden de pups de hele buurt door, en zelfs de wereld rond! Waar ze ook naartoe gaan, Bingo en Rolly weten dat het leven veel spannender en gekker is met je beste vriend en broertje aan je zijde.

Vanaf 15 augustus, maandag tot en met vrijdag om 13.40 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
SPIDEY EN ZIJN GEWELDIGE VRIENDJES

Marvel's 'Spidey en zijn Geweldige Vriendjes' vertelt het verhaal van Peter Parker, Miles Morales en Gwen Stacy, die samen Team Spidey vormen en op heldhaftige avonturen gaan om de stad te beschermen.

Zaterdag 6 en zondag 7 augustus om 09.45 uur op Disney Junior.

THEMA
ZOMER OP DISNEY JUNIOR

Vier de zomer met je favoriete series op Disney Junior! Deze keer met 'Spidey en zijn Geweldige Vriendjes', 'Bluey' en 'Mickey Mouse Funhouse'!

Vanaf 1 augustus, de hele dag op Disney Junior.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Au Pairs' (BNNVARA)

De vierde au pair, Aïcha, vertrekt naar Hawaï. Ze mist haar overstap en belandt in haar eentje in Los Angeles. Bibi trekt in bij de familie Aiwohi. Haar eerste nacht draait uit op een regelrechte nachtmerrie en zorgt voor flink wat twijfel. Ook Melanie ontmoet haar gastgezin. Wat doet het met haar wanneer blijkt dat ze voor vier jonge kinderen moet zorgen? Quincy probeert een band op te bouwen met de pubers in huis.

'Au Pairs', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers