'Pano' is terug!

dinsdag 30 augustus 2022

'Pano' begint aan haar zevende seizoen. Met aandacht voor onze leefomgeving: wat zit er in de grond waarop we wonen en leven? In de eerste aflevering op 31 augustus onderzoekt 'Pano' hoe vervuild Vlaanderen is en hoe omzichtig we omgaan met de erfenis uit het verleden.

Welke impact heeft milieuvervuiling op onze levensverwachting? In de tweede aflevering kijkt 'Pano' naar hoe Vlaanderen stilaan volgebouwd wordt. Heerst de immocratie? Verder nemen boeren het woord over de stikstofcrisis en getuigen jongeren over eetstoornissen: 'Eten, eten, eten… heel mijn sociale media stond vol met eten.'


'Pano', vanaf woensdag 31 augustus elke woensdag om 21.30 uur op Eén en VRT MAX.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers