Passie en plezier maandag ver te zoeken bij de 'Amateurs' - PREVIEW

zondag 12 oktober 2014

Tijdens de zevende aflevering van 'Amateurs' op maandag 13 oktober zijn De Pajotters toe aan hun laatste voorstelling van 'Antigone'. Zowel het enthousiasme van het publiek als de passie en het plezier bij het theatergezelschap bereiken een historisch dieptepunt.

Dit alles ondanks de grote dromen die De Pajotters koesterden toen ze te horen kregen dat ze gecoacht zouden worden door de professionele regisseur Stanny Krets (Stany Crets). Jan op zijn beurt, ten einde raad na een tevergeefse poging om de brokken van zijn leven te lijmen, besluit zijn vader Leonard Delvo (Carry Goossens) op te zoeken. Hierna gaat hij de finale confrontatie aan, ditmaal met zichzelf.


Tijdens de laatste voorstelling zit ook Frank De Ruyter (Vic De Wachter) in het publiek, die jaren geleden het gezelschap De Pajotters heeft opgericht - samen met Leonard en Jos (Fred Van Kuyk) - en een belangrijke factor was in het winnen van het Koninklijk Landjuweel in 1974. Frank is nu samen met Lydia (Camilia Blereau), de ex-vrouw van Jos. Jos kan maar aan één ding denken: zijn De Pajotters genomineerd voor het Landjuweel of niet?

Tim (Jonas Van Geel) likt ondertussen zijn wonden na de relationele nederlaag die hij tijdens de première heeft opgelopen bij Charlotte (Evelien Bosmans) en Jeroen (Steve Aernouts) probeert het goed te maken bij Griet (Marieke Dilles), nu ze ontdekt heeft dat hij haar bedrogen heeft. Stiene (Els Dottermans) heeft het moeilijk met de relatie van haar zoon Pierre (Matteo Simoni) met Laura (Tanya Zabarylo), zeker nu ze bij hen thuis blijft slapen na de première. Patrick (Ludo Hoogmartens) krijgt ondertussen een ontgoocheling door Stanny te verwerken, maar komt er tegelijkertijd – tot zijn eigen verbazing – achter dat hij meer kan dan hij denkt. En dan slaat het noodlot toe...

'Amateurs', maandag 13 oktober om 21.45 uur op VTM.

Bekijk 'Amateurs' online!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers