Persoonlijke bodyguards voor Rik en Sam in 'De Spor'

zondag 2 juni 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

In de derde aflevering van 'De Spor' zorgt de komst van Racing Mechelen voor hoogspanning. Eventcoördinator Nico laat niets aan het toeval over en zorgt zelfs voor 2 persoonlijke bodyguards voor Rik en Sam.

'Ze hadden blijkbaar dreigementen gekregen dat ze helemaal in elkaar geslagen zouden worden', weet goede vriend en kind aan huis Matteo Simoni.


Sporting Hasselt-coach Benny staat onder druk. De sportieve prestaties gaan in dalende lijn en de concurrentie voert de druk meer en meer op. Rik en Sam staan voor een moeilijke beslissing. Na lang wikken en wegen beëindigen ze de samenwerking met trainer Benny in de hoop om zo de ploeg weer op het juiste spoor te krijgen. Sam is er het hart van in, maar is ook realistisch: 'Het is lang geleden dat ik van zo’n beslissing te moeten nemen fysiek slecht ben. Ik geloof dat we moesten ingrijpen om onze doelen te halen. En dat is klote, maar dat is de beslissing die je op dat moment moet nemen.'

Ondertussen zijn de voorzitters naarstig op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Tijdens hun zoektocht moeten ze enkele belangrijke knopen doorhakken. Gaan ze in zee met een betting partner of niet?

'De Spor', maandag 3 juni om 21.15 uur op GoPlay en Play4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt als onderzoeker voor de Verenigde Naties. Wanneer een zombiepandemie uitbreekt, wordt hij door de regering gevraagd om de invasie tegen te houden. Tegelijkertijd moet Gerry zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de moordlustige zombies.

'World War Z', film uit 2013 met oa. Brad Pitt, om 23.55 op Veronica.

Dossiers