Ryder Cup 2023 live op Play Sports Golf

donderdag 28 september 2023

De Ryder Cup, de tweejaarlijkse golfstrijd tussen Europa en de Verenigde Staten, is 3 dagen live en exclusief te volgen op Play Sports. Vanaf de intrede van de golfgladiatoren op vrijdagochtend in de Marco Simone Golf & Country Club in Rome tot de laatste put op zondagavond.

'Revanche voor de zwaarste nederlaag sinds 1967'. Dat drijft Team Europe na de blamage van twee jaar geleden in Wisconsin. Team USA vernederde toen de Europeanen en liet Rory McIlroy huilen voor de camera.


Team Europe is op eigen bodem al 30 jaar ongeslagen en wil die reeks verlengen. Geen enkele Belg heeft het team gehaald, maar Nicolas Colsaerts zit wel in de staf als één van de vice-kapiteins. Hij moet Rory McIlroy, Jon Rahm, Viktor Hovland, Matt Fitzpatrick & co inspireren en motiveren. En als het even kan in het hoofd kruipen van de Amerikaanse sterren als Brooks Koepka, Scottie Scheffler en Jordan Spieth.

De Ryder Cup 2023 op de Marco Simone Golf & Country Club in Rome, Live op Play Sports Golf:
Vrijdag 29 september: 7u30 – 18u30.
Zaterdag 30 september: 7u30 – 18u30.
Zondag 1 oktober: 11u30 – 18u15

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers