'Security Checkers' Arno en Gerben willen fles wijn uit 'Thuis' verstoppen in wijnkast 'Familie'

woensdag 16 november 2022
Foto: VTM GO - © DPG Media 2022

Zien oplettende 'Familie'-fans binnenkort een fles wijn uit 'Thuis' opduiken in de wijnkast van Lars? Dat wordt de inzet van een nieuwe aflevering van 'Security Checkers', vanaf nu exclusief op VTM GO.

Arno en Gerben mengen zich maar wat graag in de eeuwige ‘Thuis’ - of ‘Familie’-kwestie. Slagen ze erin om de twee tv-klassiekers letterlijk en figuurlijk met elkaar te verbinden? De jongens gaan eerst langs bij de studio’s van 'Thuis' om er een uniek decorstuk op te halen: een fles Fenix-wijn. Daarna is het camerabrillen aan, zwarte kappen op en proberen om de set van 'Familie' binnen te glippen!Lukt het hen om de fles wijn uit het decor van ‘Thuis’ te verstoppen in de wijnkast van Lars? En kunnen ze ook nog enkele foto’s van zichzelf achterlaten in het befaamde 'Familie'-decor?

De nieuwe aflevering van 'Security Checkers' is nu exclusief te bekijken op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers