Sergio Herman en Frank Lammers sluiten zichzelf buiten in badjas in het ijskoude IJsland in 'Sergio Over De Grens'

dinsdag 20 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Acteur Frank Lammers en sterrenchef Sergio Herman verkennen vanavond het ijzige IJsland in 'Sergio Over De Grens'. Tijdens hun reis krijgen ze talloze bijzondere 'lekkernijen' op hun bord, die niet geschikt zijn voor een zwakke maag.

Gelukkig maakt de prachtige natuur veel goed. Zo trekken de heren tijdens hun trip naar Svartaborg. De vallei staat bekend om zijn prachtige vergezichten en iets wat al heel lang op Sergio zijn bucketlist staat: het Noordelicht. Om dit natuurwonder te kunnen aanschouwen, moeten de heren wel wat over hebben en de kou trotseren. Maar ze vergeten binnen één belangrijk ding: de sleutel van hun cabin…'Sergio Over de Grens', dinsdag 20 februari om 20.35 uur bj VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers