Slagen Julie Vermeire en Andy Peelman erin popster Harry Styles te ontmoeten?

woensdag 7 juni 2023
Foto: VTM GO - © DPG Media 2020

Kan Julie Vermeire haar grote droom waarmaken? In een nieuwe aflevering van 'Make it Happen', exclusief op VTM GO, wordt ze samen met Andy Peelman uitgedaagd om binnen de 24 uur in contact te komen met Harry Styles.

'Wat? Dat is onmogelijk! Dat kan toch niet?', reageert Julie verbaasd. De popster geeft een concert in Amsterdam dus ze hoeven alvast niet ver te reizen. Tijdens hun zoektocht aan de Amsterdamse grachten, stoten ze op twee zwarte busjes aan het hotel waar ooit One Direction verbleef. 'Oké Andy, we gaan het gewoon wagen hé', zegt Julie. 'Ik ga even luisteren welke taal ze spreken, maar gewoon doen alsof ik een toerist ben', lacht Andy. Slagen ze erin om Julie’s grote idool te ontmoeten?'Make it Happen', elke woensdag om 16.00 uur exclusief op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers