Smakelijk eten met een nieuwe week van 'Dagelijkse Kost'!

zondag 27 november 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Jeroen Meus zet in 'Dagelijkse Kost' elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. We kijken al even vooruit naar het menu van deze week.

Maandag: Gyoza van rode kool
Krokant gebakken deegkussentjes met een vulling van rode kool. Deze dumplings zijn lekker oosters en megasimpel om zelf te maken. Gewoon doen dus!

Dinsdag: Chili con carne van het zenuwstuk met cornbread
Dit is chili con carne 2.0. Wanneer je werkt met dit stukje rundvlees kies je voor pure ambacht en topkwaliteit, en dat proef je natuurlijk in het eindresultaat!

Woensdag: Zooi van knolselder, witbier, heek en mosselen
Een fluweel zacht soepje met knolselder en witbier met garnituur van groenten, aardappelen en mosselen. Een prachtig stukje gebakken vis maakt het feest compleet. Dat is wat er vandaag speelt in 'Dagelijkse Kost'!

Donderdag: geen uitzending - WK voetbal

Vrijdag: Appelcrumble cheesecake
Deze supermakkelijke cheesecake met appelmoes en crumble ziet er niet alleen fantastisch uit, ook de smaak is ronduit verbluffend. Let maar eens op, dit lust werkelijk iedereen!


'Dagelijkse Kost', van maandag tot vrijdag om 18.15 uur op Eén.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers