Smelten de duo's weg in lava of bereiken ze droombestemming in 'Code van Coppens'?

dinsdag 2 april 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

In een nieuwe aflevering van 'Code van Coppens' ontvangen de broers Coppens twee bekende duo's in hun unieke reisbureau Mathi's Travel Agency. Moeder en zoon, Tine Embrechts en OSKI, zijn samen met wetenschappers Henk Rijckaert en Jeroen Baert, de gelukkigen die voor het eerst hun reis mogen laten samenstellen door het gloednieuwe reisagentschap.

Tijdens een avontuur doorspekt met illusie en mentalisme denken de duo’s dat ze de touwtjes in handen hebben, maar niets is minder waar… De reizigers gaan dapper de strijd aan tot ze opeens oog in oog komen te staan met enkele spinnen, slangen en schorpioenen. 'Blijven ademen, mommy is here', moedigt Tine Embrechts haar zoon aan. 'Mannen mogen huilen, maar nu moeten mannen even flink zijn.' Bereiken de toeristen alsnog hun absolute droombestemming of smelten ze weg in de lava van de aardkorst? Én bovenal: wat is echt en wat is dat niet?'Code van Coppens', woensdag 3 april om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers