Spanningen tussen hangry Joeri en optimistische Sarah lopen op in 'Gestrand op Honeymoon Island'

maandag 27 maart 2023
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2023

In 'Gestrand op Honeymoon Island' haalt een optimistische Sarah alles uit de kast om de moraal bij haar kersverse man op te krikken, ondanks de uitdagende omstandigheden op het eiland.

Maar het gaat van kwaad naar erger met Joeri’s rammelende maag én met zijn humeur. Zonder eten, vallen al zijn maskers af. Hongerig is hij op zijn kwetsbaarst en heeft hij geen energie om zijn beste beentje voor te zetten. Het enthousiasme van Sarah én hun prille relatie worden daardoor flink op de proef gesteld. Slagen ze er samen in om uit dit dal te kruipen en deze moeilijke situatie te overwinnen? En kan de liefde dan extra hoog pieken?'Gestrand op Honeymoon Island', dinsdag 28 maart om 21.30 uur bij VTM 2.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Programma waarin Beau van Erven Dorens iedere aflevering twee bijzondere gasten ontvangt in het prachtige Toscane. Beau neemt zijn gasten mee op pad, met de glooiende heuvels, schilderachtige dorpjes en weelderige wijngaarden als decor. De ideale setting voor boeiende gesprekken en leuke activiteiten. Beau ontvangt Davina Michelle en Edwin Evers.

'Casa Di Beau', om 20.30 uur op RTL 4.

Dossiers