'Sturm der Liebe': week 27 (2022) - PREVIEW

zondag 3 juli 2022

In 'Sturm der Liebe' denderen de belevenissen onverminderd verder voorbij. Deze Duitse soap blijft een absolute publiekslieveling in Vlaanderen. Elke dag zie je een nieuwe aflevering op VTM 2. Lees de preview!

Maandag 4 juli 2022 - aflevering 3615
Florian helpt Erik met de verrassing die hij plant voor Ariane. Ze drinken samen whisky en Florian probeert Erik dronken genoeg te krijgen om hem te laten bekennen. Wanneer een vreemdeling probeert in te breken in het kluisje van Lia, wordt hij bijna betrapt door Hildegard. Cornelius heeft opnieuw hoop dat het goedkomt met Selina, maar zij kan Christoph niet loslaten. Ze stelt Christoph echter voor een keuze: als hij met haar wil zijn, dan moet hij Ariane met rust laten. Vanessa vertrouwt Hildegard toe dat haar gevoelens voor Georg niet zo sterk zijn als die voor Max.


Dinsdag 5 juli 2022 - aflevering 3616
Wanneer Max hoort dat Georg Vanessa ondanks haar kniepijn dwingt om te trainen, komt het tot een woordenwisseling. Vanessa is geschokt door dit incident. Florian laat Maja de opname zien waarin hij Erik dwingt om zich de volgende dag bij de politie te gaan aangeven. Maja en Florian groeien weer naar elkaar toe en hopen nu eindelijk gelukkig te zijn. Cornelia is boos op haar zoon Benni, omdat hij naar het Fürstenhof kwam om geld te stelen.

Woensdag 6 juli 2022 - aflevering 3617
Erik en Ariane willen naar de Caraïben vluchten en daar de laatste maanden samen doorbrengen. Net wanneer ze willen vertrekken, stort Ariane in. Tijdens de fotoshoot voor Maja's hoeden moet Shirin samen met Florian op de foto. Vanessa gaat de confrontatie aan met Georg. Hij vertelt haar de waarheid en Vanessa geeft hem een klap in zijn gezicht. Werner is hier getuige van. Benni aanvaardt het aanbod van Robert, maar dat verandert niets aan de relatie met zijn moeder.

Donderdag 7 juli 2022 - aflevering 3618
Florian belooft Erik dat hij hem niet zal aangeven, zo lang Ariane nog leeft. Maja en Cornelius zijn geschokt wanneer ze dit vernemen. Cornelius zegt dat hij zijn beslissing aanvaardt, maar maakt plannen om Erik toch aan te geven bij de politie. Max verzint een excuus zodat Maja niet zou denken dat Shirin gevoelens heeft voor Florian. Shirin is hem hier heel dankbaar voor en ze belooft bij Florian weg te blijven. Christoph komt onder druk te staan.

Vrijdag 8 juli 2022 - aflevering 3619
Max houdt afstand van Vanessa, ook al hebben ze nog gevoelens voor elkaar. Maja kan haar vader tegenhouden en sluit een compromis met hem. Rosalie wil meer dingen samen doen wanneer André terug bij haar en Michael intrekt. Michael en André reageren enthousiast. Christoph weet Werner te overtuigen van zijn plan om Ariane en Erik uit elkaar te krijgen. Werner probeert Ariane te doen geloven dat Erik enkel met haar wil trouwen voor de erfenis.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 15.10 uur (wisselend) op VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Sturm der Liebe': week 26 (2022) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers