Sugar Jackson eregast bij uitreiking van de Golden Gloves

maandag 3 juni 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

In de laatste aflevering van 'Don't Worry, Be Happy' maakt Miel een belangrijke stap in zijn herstelproces. Nadat zijn rechterbeen tot boven de knie geamputeerd werd, zet hij vandaag zijn eerste stappen met een prothese.

Het is een zware uitdaging, maar Miel geeft niet op. 'Ik begin me zorgen te maken over hoe het thuis gaat zijn, maar komt zeker goed', vertelt Miel vastberaden.


Jackson heeft een bijzondere avond in het vooruitzicht als eregast op de jaarlijkse boksawards: Golden Gloves, georganiseerd door de boskbond. Dit jaar gaat de carrièreprijs naar niemand minder dan Sugar zelf. De spanning is voelbaar terwijl Jackson zich voorbereidt op deze eervolle gebeurtenis.

Voor Karin en Steve staat een mijlpaal op het programma: ze vieren hun 26-jarig huwelijksjubileum. Dit speciale moment moet ze uiteraard vieren met het hele gezin.

Tot slot zien we hoe Louis en Hubert, na jarenlang hard werken, genieten van hun welverdiende rust.

'Don't Worry Be Happy', dinsdag 4 juni om 21.15 uur op Play4 en GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers