'Thuis': week 46 (2021) - PREVIEW

zaterdag 13 november 2021
Foto: Eén - © VRT 2021

Rosa is jarig, Thilly heeft een nieuw project en Tom begrijpt het allemaal niet meer. Silke is misnoegd en Sam heeft ontspanning verdiend. Dat en veel meer zie je deze week in de populairste soap van Vlaanderen! Dit is de vooruitblik voor een nieuwe week 'Thuis'.

Maandag 15 november 2021 - aflevering 5096
Peter uit zijn gedachten bij Tom en begrijpt het allemaal niet meer. Het is de verjaardag van Rosa. Thilly heeft haar handen vol met een nieuw project. Viv oogt nerveus. Franks rug speelt hem opnieuw parten.


Dinsdag 16 november 2021 - aflevering 5097
Silke is misnoegd met de laatste zet van Ilias. Femke en Tamara vinden dat Sam wat ontspanning verdient. Tania heeft het niet gemakkelijk. Kobe wil zijn moeder bedanken voor alles wat ze gedaan heeft. Stefaan passeert bij Rosa in de winkel; hij is op zoek naar wijn, maar hij krijgt veel meer dan dat.

Woensdag 17 november 2021 - aflevering 5098
Lowie verrast Bob en Tamara. Dieter spelt Ilias de les. Nancy is verbolgen. Britney volgt Nora een namiddag in het ziekenhuis. Simonne wordt verbaasd door Harry, die een compleet irrationele reactie heeft tegenover een klant in Bar Madam. Robin voelt zich enorm gegeneerd. Viv stelt haar eerste factuur op.

Donderdag 18 november 2021 - aflevering 5099
De acties van Harry kennen serieuze gevolgen. De nieuwsgierigheid van Tom en Dries haalt de bovenhand. De emmer van Nancy loopt helemaal over en ze kan zich niet langer inhouden. Peter beseft dat hij de strijd ten volle moet aangaan.

Vrijdag 19 november 2021 - aflevering 5100
Nancy probeert in te praten op Femke. Bij Ilias is er enige teleurstelling te bespeuren, maar dan doet er zich een nieuwe opportuniteit voor die hij met beide handen grijpt. Nora voelt zich gefaald als moeder.

'Thuis', van maandag tot vrijdag om 20.10 uur op Eén.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
'Thuis': week 45 (2021) - PREVIEW

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers