Tijdens december verwent Cartoonito je met winterplezier

zaterdag 2 december 2023
Foto: Boomerang - © Day One MPM 2023

Bugs en Lola zijn managers van de Looney Bouwers bouwploeg, bestaande uit Daffy, Porky, Tweety en andere bekende Looney gezichten.

Samen helpen ze hun medeburgers van Looneyburg bij maffe bouwprojecten. Of het nu gaat om het bouwen van een spannende nieuwe racebaan of het maken van een buitenaardse ijscoupe, geen klus is te groot of te wild voor de Looney Builders.


Bekijk de nieuwe afleveringen van 'Bugs Bunny Bouwers' elke dag om 16.00 uur op Cartoonito.

VERHALEN TIJDENS KERSTTIJD
Vanaf 18 december
STUNT

Ervaar de betovering van de feestdagen met je favoriete Cartoonito-vrienden! Begin elke ochtend met 'Tom & Jerry', 'Grizzy & the Lemmings', 'Bugs Bunny Bouwers', 'Mr. Bean' en 'Batwheels', en laat je meeslepen door hun boeiende verhalen. Het is de perfecte manier om de mooiste tijd van het jaar te beleven!

Bekijk de betoverende verhalen van je favoriete Cartoonito-vrienden elke dag om 7.00 uur op Cartoonito.

DE BATWHEELS
Vanaf nu
Shorts

Stap in en maak die gordel vast!  Ze zijn tot leven gewekt om Gotham City te helpen verdedigen. De heldhaftige 'Batwheels' worden in hilarische grappen en verbazingwekkende actie geduwd terwijl ze belangrijke lessen leren over teamwork, vriendschap, en zo veel meer.

Bekijk dagelijks de avonturen van de 'Batwheels' op Cartoonito om 8.30 uur.

Persbericht Day One MPM/Cartoonito
https://www.cartoonito.nl/
Meer artikels over Cartoonito

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers