Tranen, overgekookte potten en blinde paniek in 'Celebrity MasterChef Vlaanderen'

dinsdag 19 september 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

In een nieuwe aflevering van 'Celebrity MasterChef Vlaanderen' draait het dit keer niet om creativiteit, maar wel om precisie.

De 7 overgebleven chefs worden door de beste patissier/chocolatier van België Joost Arijs ondergedompeld in de zoete wereld van de patisserie. Cath, Linde, Hakim, Boris, Lynn, Wim en Bent moeten een exacte kopie maken van een van zijn nieuwe creaties. Er is geen foutenmarge, de temperatuur in de keuken stijgt en de potjes koken over. Voor één chef is het een opdracht met een wel heel bittere nasmaak, want de chef die het slechtst presteert, valt af.


'Celebrity MasterChef Vlaanderen', woensdag 20 september vanaf 21.00 uur op GoPlay en Play4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Frits, Ad, Henny, Edwin en Estavana zijn in Nepal, waar de groep van de ene verbazing in de ander valt. De reisleidster heeft geregeld dat de mannen gaan 'riksja rijden' door het drukke centrum van Kathmandu. Het verkeer is chaotisch en Frits krijgt een botsing. Tijdens een klankschaalsessie krijgt Estavana de slappe lach en valt Ad in slaap. Samen praten ze over het unieke karakter van Ad en wat hij heeft meegekregen van zijn ouders. Als de groep een openbare lijkverbranding bezoekt, krijgt Estavana het te kwaad.

'Beter Laat Dan Nooit', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers