Union, KRC Genk en KAA Gent zetten hun weg in Europa verder op Play

woensdag 8 november 2023

We zitten aan speeldag 4 in de Europese voetbalcompetities, dus het gaat stilaan om de knikkers. Union klopte vorige speeldag in extremis LASK, nu donderdag volgt de return in Oostenrijk.

Winnen betekent een reuzenstap richting overwinteren. LASK-Union is te volgen op Play 5 vanaf 18.20 uur. Het commentaar is van Philippe Crols en Geert De Vlieger, in de Play Sports-studio ontvangt Bart Raes Frank Boeckx en Olivier Deschacht.


In de groep van Racing Genk hebben drie ploegen vijf punten: de Limburgers hopen in Boedapest afstand te nemen van Ferencvaros, iets wat hen twee weken geleden thuis niet lukte. Ferencvaros – KRC Genk vanaf 18u40 op Play Sports 1, met commentaar van Bram Lambert.

AA Gent maakte vorige speeldag brandhout van Breidablik: benieuwd of de IJslanders in eigen huis tot meer in staat zijn dan een pijnlijke forfaitnederlaag. Breidablik - KAA Gent, vanaf 20.50 uur op Play Sports 1, met commentaar van Jelle Tack en met analyses in de Play-studio bij Bart Raes, Frank Boeckx en Olivier Deschacht.

Daarnaast volgen we op Play Sports 2 de moeizame heropstanding van Ajax, thuis tegen Brighton vanaf 18.40 uur en kijken we of Youri Tielemans en Leander Dendoncker met Aston Villa schitteren tegen AZ: afspraak om 20.55 uur.

We sluiten de avond af met alle hoogtepunten uit Europa en Conference League in ons magazine: Dennis Xhaët loodst je erdoor om 23.05 uur op Play Sports 1.

Donderdag 9 november 2023

Play 5, 18u20: Studio LIVE, LASK - Union
Play Sports 1, 18u40: LIVE, Ferencvaros - KRC Genk
Play Sports 2, 18u40: LIVE, Ajax - Brighton
Play Sports 1, 20u50: Studio LIVE, Breidablick - KAA Gent
Play Sports 2, 20u55: LIVE, Aston Villa - AZ
Play Sports 1, 23u05: LIVE, Europa & Conference League Highlights Magazine

Vrijdag 10 november 2023

Go Play: Europa & Conference League Highlights Magazine

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers