Van diepe rouw tot gigantische extase: zo ging Sporting Hasselt naar eerste amateur

zondag 9 juni 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

De laatste weken van hun eerste seizoen bij Sporting Hasselt zijn intens voor voorzitters Rik en Sam. Sportieve hoogtepunten en dieptepunten wisselen elkaar in sneltempo af.

Het kampioenschap ligt voor het grijpen, maar na het pijnlijke verlies op Rupel Boom lijkt hun promotiedroom plots wel heel ver weg. En alsof dat nog niet genoeg is, brengen een kapotte deur en 2 rode kaarten de ploeg in een lastig parket. Ze hebben nog 1 kans om over te gaan naar eerste amateur, maar dan moeten ze winnen van Ninove. 1 match, alles of niks. Erop of eronder. En wie anders dan Kiki brengt De Spor in vervoering met dé goal van het seizoen.


Afscheid van Kiki
Het seizoen eindigt niet alleen op het veld, maar ook achter de schermen met grote veranderingen. Stadionomroeper Johny geeft de fakkel door en Kiki, de poulain van Rik, ​ keert terug naar zijn club Patro Eisden. Arlette blijft als de waakvlam van de club gelukkig wel een constante bron van steun en dat kan Sporting Hasselt nu zeker gebruiken …

Laatste aflevering van 'De Spor' vanaf maandag 10 juni om 21.15 uur op GoPlay en Play4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

In 'Vandaag Inside Oranje' geven Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers