Vinden de twee insluipers in 'Big Brother' een slaapplek?

dinsdag 5 januari 2021
Foto: RTL 5 - © RTL 2021

Maandag is 'Big Brother' van start gegaan. Pas vier dagen nadat de bewoners op oudjaarsdag hun intrede deden in het huis, barst het programma al van de geheime opdrachten, spellen in de gameroom Ún twee insluipers: Els en Nick.

Zij hebben op hun beurt ook weer een geheime missie, namelijk het 'Big Brother'-huis 's nachts insluipen en een bed vinden in een nog geheime slaapkamer.


Nick, 30 jaar (Morkhoven – België)
'Als iemand mij pakt, moet ik diegene twee keer zo hard terugpakken'

Nick is een rustige, spontane jongen die een sympathieke indruk maakt. Toch gaat hij over lijken om te winnen en zijn gelijk te krijgen. Met zijn droge humor zal hij de grapjas van de groep zijn en makkelijk mensen met zich mee krijgen. Wellicht dat zijn kookkunsten daar ook aan bij zullen dragen. Nick heeft al een flinke muziekcarrière achter de rug. Hij begon op zijn zestiende met DJ’en, wat al snel serieus werd: samen met zijn compagnon heeft hij vijf keer op Tomorrowland gestaan. Inmiddels zijn ze gestopt. 'Big Brother' is voor hem weer een nieuwe uitdaging, die hij absoluut aangaat om te winnen.

Els, 57 jaar (Dronten – Nederland)  
'Ik heb al veel heftige uitdagingen doorstaan; 'Big Brother' is een positieve uitdaging'

Els is een hardwerkende en zelfstandige vrouw. In het dagelijks leven is zij teamleider bij een rijschool en weet dus goed hoe ze mensen moet sturen, ze hoopt dat dit in haar voordeel kan gaan werken bij 'Big Brother'. Ze heeft twee kinderen, maar zal zichzelf niet als moeder van de groep zien. Els heeft geleerd haar eigen boontjes te doppen en accepteert geen hulp. In haar vrije tijd staat ze het liefst op de tennisbaan. Els is makkelijk in de omgang, maar absoluut geen meeloper; ze zegt wat ze denkt en is recht door zee.

Vanaf dinsdag 5 januari wordt 'Big Brother' elke werkdag om 21.35 uur uitgezonden op VIER. Elke donderdag om 21.30 uur is de liveshow 'Big Brother: Live' te zien, gepresenteerd door Geraldine Kemper en Peter Van de Veire. Vanaf 1 februari wordt 'Big Brother' om 22.30 uur uitgezonden op VIER.


Lees ook:
Vanaf maandag terug: 'Big Brother'!
115 camera's Ún geen privacy: 'Big Brother' is terug! Maak kennis met de 8 deelnemers!
115 camera's in het nieuwe 'Big Brother'-huis
Dit is de startdatum van 'Big Brother 2021' op VIER

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers