Volgende ronde Europa League & Conference League op Play Sports

woensdag 15 februari 2023

FC Barcelona werd genadeloos uitgeschakeld op het kampioenenbal, maar de Catalanen hopen in de Europa League op eerherstel tegen Manchester United.

Aftrap van de absolute kraker in deze Play-Off-ronde om 18.45 uur op Play Sports 1.


Verder ambiëren o.a. ook Ajax, PSV, Monaco en Juventus een plaats bij de laatste 16.

Daar treffen ze mogelijk Union St-Gilloise. De Brusselaars krijgen als groepswinnaar nog enkele weken rust. Het is nu al uitkijken naar welke topper ze in maart mogen ontvangen.

Om de Europese avond samen te vatten, kunt u terecht bij het magazine met alle hoogtepunten, omstreeks 23.00 uur op Play Sports 1.

18u45
FC Barcelona – Manchester United
Play Sports 1

18u45
Ajax – Union Berlin
Play Sports 2

21u00
Leverkusen – Monaco
Play Sports 1

21u00
Sevilla – PSV
Play Sports 2

23u00
Europa League / Conference League Highlights
Play Sports 1

In de Conference League moet KAA Gent wel meteen aan de bak. De Buffalo's hebben met een dubbele confrontatie tegen Qarabag een lastige klip te omzeilen. Hoe de jongens van Hein het er in Baku vanaf brengen is donderdag 16 februari live te volgen op Play5 vanaf 18.20 uur.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers