'Wat een ravage': totale catastrofe in 'LEGO MASTERS'

vrijdag 7 oktober 2022
Foto: RTL 4/VTM - © Sofie Silberman 2022

Nu zaterdag 8 oktober staan de kandidaten in 'LEGO MASTERS' voor de twee meest spectaculairste opdrachten tot nu toe. Die eerste heeft alles te maken met een gigantische heliumballon.

De vijf overgebleven teams moeten een bouwwerk maken om vervolgens aan die ballon te hangen. Hun creatie moet minimaal 10 seconden boven de grond blijven zweven. Enkel de bouwwerken die deze test overleven, worden vervolgens door de BRICKMASTER beoordeeld op esthetiek. Bij de ontknoping gaat alles mis… 'Wat een ravage! Dit kan echt niet en is echt ongelooflijk teleurstellend', klinkt het bij de BRICKMASTER.'LEGO MASTERS', zaterdag 8 oktober om 20.30 uur bij VTM of op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers