Wat zie je in november op National Geographic?

maandag 31 oktober 2022

Egypte is de schatkamer van de rijkste archeologische vondsten op aarde. In deze serie volgen onze camera's professionele archeologen een heel seizoen lang op de frontlinie van Egypte.

Kruipend onder piramides, worden lang verloren graven blootgelegd en 3000 jaar oude mummies opgegraven. De beste archeologen ter wereld wagen zich om de geheimen van deze oude beschaving te ontrafelen.


Elke maandag om 21.00 uur op National Geographic.

NIEUW SEIZOEN
DRAIN THE OCEANS S5A

'Drain The Oceans' combineert verkenningen in de oceaan met innovatieve visualisaties en onthult verborgen bewijzen van verbazingwekkende mysteries. Geen 'valse impressies' maar wat werkelijk onder water te vinden is. Voor het vijfde seizoen omarmt de serie een nieuwe aangrijpende stijl, waarbij alle verhalen verteld worden vanuit het oogpunt van de ontdekkingsreizigers en archeologen, waardoor de kijkers meegenomen worden in hun belevingswereld.

Vanaf 20 november, elke zondag om 22.00 uur op National Geographic.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers