Wie ontpopt zich tot het strafste politieduo in 'Code van Coppens'?

dinsdag 20 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

In een nieuwe aflevering van 'Code van Coppens' openen Staf en Mathias Coppens hun 'Coppens Cops Academy' voor twee bekende duo's. Qmusic-dj's Sean Dhondt en Vincent Fierens, en presentatoren Fien Germijns en Bart Cannaerts gaan de uitdaging aan als ware helden en politieagenten.

Kunnen ze de moeilijke opleiding doorstaan? Fien ziet het alvast helemaal zitten: 'Ik wou vroeger politiehond worden.'


Bij aankomst treffen de duo’s politiehond Rocky, die nog opgesloten zit in zijn kennel. Als het van stoere mannen Bart en Vincent afhangt, mag Rocky daar nog wel een tijdje blijven zitten. 'Niet te snel openen he Sean, ik moet me mentaal voorbereiden', zegt Vincent met een bang hartje. 'Doe jij dit, Fien? Ik blijf hier wel even staan', klinkt het bij Bart. 'Brave Rocky.'


Testen de duo’s positief op een alcoholtest? Kunnen ze de boeven uitschakelen met pepperspray? En onthult de leugendetector dat Fien stiekem droomt van een carrière bij Qmusic, terwijl Vincent een fervent supporter van Beerschot blijkt te zijn? De kijker ontdekt het in een nieuwe aflevering van 'Code van Coppens'.

'Code van Coppens', woensdag 21 februari om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL 4 logo RTL4 logo

Jacobien en Arjen zijn gespannen en emotioneel over de eerste Italiaanse schoolreis van dochter Fleuri. Maaike en Bart komen na een lange reis eindelijk aan bij hun nieuwe huis in Spanje. Aadje en Richard gaan op promotietour om nieuwe opdrachten binnen te slepen. Caroline heeft alle spullen opnieuw ingepakt en arriveert in Italië, terwijl even verderop Debbie en Vincenzo zullen moeten zijn.


'Daar Gaan Ze Weer', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers