Willy Naessens onder de indruk van Jantes 'borstentaart': 'Mag ik daar straks eens aankomen?'

vrijdag 17 november 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

De vierde aflevering van 'Bake Off Vlaanderen' staat volledig in het teken van de liefde. En daarvoor heeft Wim Opbrouck twee smoorverliefde en ietwat ondeugende gasten uitgenodigd.

Willy Naessens en zijn Marie-Jeanne zijn te gast in de baktent en proeven mee van de met liefde gemaakte baksels. De bakkers maken liefdestips uit taart en tonen Willy en Marie-Jeanne hoe ze hun relatie ook de komende jaren spannend kunnen houden. Een greep uit het aanbod: nieuwe borsten voor Marie-Jeanne, een zwembad in vaginavorm en een groot bed met daarin een schaars geklede Willy.In de signatuurproef maken de bakkers 7 compacte choukes met gedurfde smaken. Britt verrast de jury met haar 'pillekes voor de liefde' met gember en chiazaad. Debbie kiest voor hartige gebakjes met zalmmousse en Jante maakt ontbijtsoezen met eiersalade en garnalen. Niet elke combinatie is even geslaagd, maar de jury wordt wel geprikkeld door nieuwe sensaties.

De technische proef blijkt geen match made in heaven met de kandidaten. Ze maken een 'hoorn des overvloeds', in sommige landen hét symbool van de liefde. Lisa heeft als beste bakker een streepje voor, maar ook de andere kandidaten zorgen voor ‘hoorns’ in alle maten en kleuren. Size matters!

Na drie uitdagende proeven nemen we liefdevol afscheid van één bakkertje. Voor altijd in ons hart, maar helaas niet meer in de tent.

'Bake Off Vlaanderen', zaterdag 18 november om 20.15 uur op Play4 en op GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers