Wim Soutaer probeert dealers te overtuigen met een originele Ensor

vrijdag 24 november 2023
Foto: Play4 - © Play Media 2023

Zanger en kunstliefhebber Wim Soutaer komt langs met een kleurpotloodtekening van de Belgische kunstenaar James Ensor. Deze tekening is het allereerste kunstwerk dat Wim ooit gekocht heeft en zal waarschijnlijk ook het eerste kunstwerk zijn dat hij terug zal verkopen.

De vier dealers zijn razend enthousiast en Sofie heeft zelfs al een uitgekiemd plan klaar om Wim te overtuigen.


Pieter-Jan uit Genk komt langs met een heel speciaal object. Hij heeft een schedel meegebracht van een halisaurus, een zeereptiel dat zo’n 70 miljoen jaar geleden leefde. De leeftijd doet de dealers al duizelen, dus hopelijk ligt de prijs net iets lager. Wie van de dealers slaagt er in om deze eeuwenoude schedel op de kop te tikken? ​

En ook Jan Peumans komt langs met een zeer uniek object. Hij heeft een poster meegebracht van Sneeuwwitje en de zeven dwergen uit 1938. In die tijd zijn er maar een paar exemplaren gedrukt, dus Jan Peumans hoopt er een mooie prijs van minstens 5.000 euro voor te krijgen. De dealers zullen moeten oppassen want voor dit object ligt er weer een bekende geheime koper op de loer.

'Stukken van Mensen', zaterdag 25 november om 21.30 uur op Play4 en GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers