Zondag in 'My Life As A Rolling Stone': Keith Richards

zaterdag 24 september 2022

Keith Richards (°1943) is al 60 jaar lang de leadgitarist van The Rolling Stones, een uitdagende levensgenieter en rockheld.

In deze aflevering vertelt hij samen met andere beroemde muzikanten over zijn kleurrijke carrière. We zien hoe belangrijk zijn ongebreidelde passie is geweest voor het succes van de Rolling Stones en hoe de energie van het optreden en live spelen hem in beweging houdt. Zijn compromisloze en eigenzinnige liefde voor muziek heeft de band ertoe aangezet om te experimenteren met verschillende genres en sounds. De film toont ook hoe belangrijk zijn rebelse imago is geweest voor de legende van de Stones. De film bevat een schat aan archiefbeelden, een soundtrack vol van zijn klassieke riffs en interviews met een plejade van andere muzikale sterren.


Met getuigenissen van Tina Turner, Jon Bon Jovi, Brian Johnson, Sheryl Crow, Slash, Tom Waits, Lars Ulrich, Chrissie Hynde, T Bone Burnett, Bob Harris, Bonnie Raitt, Glyn Johns, Chuck Leavell, Don Was, Jane Rose, Joe Walsh, Joyce Smyth, Lisa Fischer, Marshall Chess, Pierre Debeauport, Steve Jordan, Taj Mahal.

'My Life As A Rolling Stone', zondag 25 september om 20.10 uur op Canvas.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers