'Zoontje' van Louis Talpe steelt de show in 'Spitsbroers' - PREVIEW

zondag 26 april 2015

De eerste handshake tussen aartsrivalen Dennis Moerman (Oscar Willems) en Roel Thevenage (Louis Talpe) is een feit. Gemiddeld 607.008 kijkers (live +2, 29,6% op VVA 18-54) zagen hoe de spitsen op de teambuilding langzaam maar zeker vrienden werden.

In aflevering 5 van 'Spitsbroers' gaan voor één keer niet Roels veroveringen, de feestjes in de Versuz of de voetbalkunsten op de grasmat met alle aandacht lopen, maar wel Jules Dezuttere, nu 6 maar tijdens de opnames amper 5 jaar oud en in de reeks het zoontje van Roel Thevenage (Louis Talpe). Na de wedstrijd Racing Genk – Anderlecht, krijgt Roel immers het onverwachte bezoek van zijn ex-vrouw Jasmine, gespeeld door Daphne Wellens, bekend van 'De Rodenburgs', 'Vermist', 'Spring' en 'Rox'.

Zij vertelt hem dat ze samen met hun zoontje Frankie eerstdaags zal verhuizen naar China, om daar een nieuwe functie te betreden. Daar is de anders zo stoere voetballer het echter niet mee eens. Hoe arrogant hij soms ook kan zijn, wanneer Roel z’n zoontje ziet, smelt hij meteen en blijkt hij een warme, liefhebbende papa te zijn. Ook al was Jules Dezuttere nog maar 5 jaar oud tijdens de opnames van 'Spitsbroers', toch spatten zijn acteerprestaties van het scherm. Recent was hij ook te zien in 'Nieuw Texas' en met een rol dit najaar in 'Wat Mannen Willen', het regiedebuut van Filip Peeters,  ligt er nog een mooie toekomst voor de jongen in het verschiet.

Dennis (Oscar Willems) overigens, geraakt steeds beter bevriend met Roel, tot voor kort z'n aartsrivaal. De twee trekken meer en meer met mekaar op en dat is niet zo naar de zin van Roels nieuwe vriendin Shari (Ella Leyers). Wanneer de gemoederen bij Dennis thuis hoog oplopen, trekt hij de baan op met zijn teamgenoot, maar dat uitje is niet zonder gevolgen...

'Spitsbroers', maandag 27 april om 21.45 uur bij VTM.

Kijk online naar 'Spitsbroers'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers