AVROTROS toont je 'Het Beste Van... Gloria Estefan'

zaterdag 10 februari 2024

Verschillende gasten vertellen hun herinneringen aan Gloria Estefan. Gloria maakte furore met de band Miami Sound Machine en eind jaren 80 ging ze solo verder.

Ze blinkte niet alleen uit in de opzwepende latin muziek, maar maakte ook ballads. In 1989 kreeg Estefan een vreselijk ongeluk met haar tour bus en raakte zij ernstig gewond. Door intensieve revalidatie stond ze een jaar later weer op de planken. Er brak een nieuwe fase aan in de carrière van Gloria, waarin ze meer terugkeerde naar haar Cubaanse roots en meer Spaanstalig ging zingen.


'Het Beste Van... Gloria Estefan', zondag 11 februari om 20.20 uur bij AVROTROS op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers