CDA-prominent Onno Ruding bij Rick Nieman in 'WNL Op Zondag'

zaterdag 10 februari 2024

De zondag begint met Rick Nieman en WNL Op Zondag met opinie en debat over actuele onderwerpen. Politici, prominente gasten en opiniemakers gaan de discussie aan over brandende kwesties en duivelse dilemma's.

Ook is er aandacht voor ondernemers en het bedrijfsleven. 'WNL Op Zondag' van Omroep WNL wordt iedere zondagm live uitgezonden vanuit het Vondelpark in Amsterdam.


Oud-minister Onno Ruding
Zondagmorgen is voormalig minister van Financiën Onno Ruding te gast bij Rick Nieman. De CDA-prominent haalt herinneringen op aan de overleden premier Dries van Agt. Ook gaat hij uitgebreid in op het verloop van de formatie en de staatsfinanciën.

Arendo Joustra
Hoe moet het verder met de formatie? Zijn er nog mogelijkheden voor een rechts kabinet nu Pieter Omtzigt uit deze formatieronde is gestapt? Daarover is journalist en schrijver Arendo Joustra te gast.

Arno Visser van Bouwend Nederland
Voorzitter Arno Visser van Bouwend Nederland over het tekort aan woningen. Wat zijn mogelijke oplossingen voor de woningnood. Zou ieder dorp en iedere stad er een straatje met nieuwe huizen bij moeten bouwen?

Esmah Lahlah en Claire Martens
Politieke nieuwkomers Esmah Lahlah van GroenLinks/PvdA en Claire Martens-America van de VVD over hun indrukwekkende maidenspeech en hun politieke drijfveren. Waar gaan zij zich de komende tijd voor inzetten in de Tweede Kamer?

'WNL Op Zondag', zondag 11 februari om 10.00 uur bij WNL op NPO 1.

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Louis blikt terug op zijn allereerste documentaires, waarin hij steevast op zoek ging naar ongewone figuren, die door hun vaak controversiële overtuigingen aan de rand van de samenleving stonden. Zo trekt hij opnieuw naar Mike Cain, die zich in de jaren negentig besloot te bewapenen voor een onafwendbare oorlog tegen de overheid. Denkt hij twintig jaar later nog steeds hetzelfde? En wat is er gekomen van Lamb en Lynx, van de beruchte nationalistische popgroep Prussian Blue?

'Louis Theroux: Life on the Edge', om 22.05 uur bij de VPRO op NPO 3.

Dossiers