3FM-dj's laten verrassingstattoo zetten bij elkaar

maandag 29 mei 2017

Verrassing! BNN/3FM-dj Frank van der Lende heeft maandag tijdens zijn radioprogramma collega Sander Hoogendoorn uitgedaagd om voor elkaar een tatoeage te bedenken en ergens op het lijf van de ander te laten zetten.

Belangrijke spelregel: ze mogen het ontwerp pas zien als de tattoo al op het lijf is gezet. Sander is de uitdaging aangegaan. Vrijdag 2 juni komen er twee tatoeëerders in de studio van 'Sander & Frank' en worden de ontwerpen vereeuwigd op hun lijven. Om 19.00 uur moeten de tatoeages staan. Is het straks lachen of wordt het janken? 'Sander & Frank' is vrijdag live te horen tussen 16.00 uur en 19.00 uur bij BNN op NPO 3FM.


Frank: 'Sander en ik zijn naast collega’s al jaren vrienden. Als ik met iemand dit gekke idee kan uitvoeren is dat Sander wel, ik vertrouw hem daar honderd procent in. Zolang ik maar geen pik op mijn voorhoofd krijg.'

Sander: 'Of ik Frank genoeg vertrouw? Daar kan ik kort over zijn. Nee. Maar ik doe het wel.'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers