'Sportlab Sedoc: de weg naar Parijs' volgt turnster Eythora Thorsdottir

zondag 7 juli 2024
Foto: AVROTROS - © Ruud Baan 2019

Gregory Sedoc volgt een aantal sporters in het proces naar kwalificatie voor de Spelen in Parijs deze zomer. Gregory is in Rotterdam bij de training van turnster Eythora Thorsdottir.

Ze wil weer vlammen op de Spelen en is bezig haar brug oefening moeilijker te maken met een nieuw vluchtelement. Dat loopt nog niet helemaal vlekkeloos. BMX Freestyle blijkt een levensgevaarlijke sport te zijn. Tom van den Bogaard heeft de afgelopen periode flinke smakkerds gemaakt en is door blessures achterop geraakt qua ranking. Gregory is bij het EK baanwielrennen in Apeldoorn, waar Jeffrey Hoogland zich definitief wil kwalificeren voor het sprintteam. Gregory zit op de tribune met Jeffreys vriendin Shanna en moeder Ans.


'Sportlab Sedoc: de weg naar Parijs', maandag 8 juli om 20.35 uur op NPO 3.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers