Alexander Pechtold en Stanley Menzo op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 3 april 2021

Zondag 4 april zijn voormalig politicus Alexander Pechtold en oud-voetbalkeeper Stanley Menzo te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, te beluisteren tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Alexander Pechtold, de mediagast in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, is sinds kort te zien als presentator van het legendarische tv-programma 'De Achterkant van het Gelijk' van BNNVARA op NPO 2. Hierin bevraagt hij onder meer bestuurders en beleidsmakers over ethische principes en dilemma’s. Pechtold was van 2006 tot 2018 fractievoorzitter van D66. In 2019 is hij aangesteld als algemeen directeur van het CBR.


Stanley Menzo, de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur, is sinds vorige maand technisch manager en interim-bondscoach van het nationale elftal van Aruba. De voormalig doelman heeft bij diverse clubs gespeeld, waaronder Ajax en PSV. Ook was hij trainer bij onder meer FC Volendam, Lierse SK en Ajax Cape Town. Deze week verscheen het boek Het gevecht onder de lat over Menzo, geschreven door Mike van Damme.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers