'Ali B en de 40 Wensen' krijgt een Hawaiaans tintje

woensdag 2 april 2014

Donderdag in de tweede aflevering van 'Ali B en de 40 Wensen' krijgt Solange de kans zich te bewijzen door de bijzondere wens van Jeanne en André te vervullen.

De inmiddels 80-jarige Jeanne en haar 83-jarige man André ontmoeten elkaar na de Tweede Wereldoorlog. Ze delen een gezamenlijke passie voor het maken van muziek en samen met Andrés broer en diens vrouw richtten zij een Hawaiiband op. Na het overlijden van broer Andrés broer en zijn vrouw komt er een einde aan de muzikale droom van het echtpaar. Hun grootste wens is dan ook om nog een keer te mogen optreden met een echte Hawaiiband.


Solange is 19. Als baby werd zij opgenomen in een pleeggezin, omdat haar biologische moeder schizofreen is en haar vader niet meer leefde. De eerste jaren ging het goed, maar vooral in haar pubertijd ontspoorde Solange behoorlijk. Ze kon haar draai niet vinden in het pleeggezin, wilde niet meer mee naar de kerk en werd ook op school onhandelbaar. De relatie met haar stiefmoeder werd zo slecht dat Solange uit huis geplaatst is en in diverse opvanghuizen heeft gewoond. Inmiddels probeert ze haar leven op de rails te krijgen. Ze wil graag bewijzen dat ze wel wat waard is en iets voor een ander over heeft door alles op alles te zetten om de wens van Jeanne en André te vervullen.

'Ali B en de 40 Wensen', donderdag 3 april om 20.30 uur bij de TROS op Nederland 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers