'Alleen op een Eiland'-podcast met Hans Dorrestijn: een oude cowboy

dinsdag 20 juli 2021

Hans en Annette zijn op Rottumerplaat aangekomen. De opnames voor het televisieprogramma zijn al begonnen wanneer Hans zich openlijk afvraagt of hij dat wel kan, gasten interviewen.

Hans is bang dat het zal mislukken. En bovendien is hij veel beter in geïnterviewd wórden. De nieuwste aflevering van de podcast 'Alleen op een Eiland' is nu te beluisteren op NPO Luister, Spotify, Apple Podcast, MAX Vandaag en alle bekende streamingdiensten.


Onzekerheid achtervolgt Hans Dorrestijn al zijn hele leven. Hij droomt nog steeds over optredens die volledig in de soep lopen. In deze aflevering doet Hans verslag van zo'n nachtmerrie. De angst voor mislukking is niet erfelijk belast binnen de familie Dorrestijn. Dat bewijst Hans' zoon Jesse, die ook in het theater staat. Jesse heeft Hans' Een oude cowboy op muziek gezet en treedt daarmee op.

Ik ben een oude cowboy
Ik ben haast niets meer waard
'k Werd vanmorgen uitgelachen
Door mijn eigen paard

Over de podcast
In de zesdelige podcast van 'Alleen op een Eiland' doet schrijver en cabaretier Hans Dorrestijn (80) verslag van zijn gemoedstoestand tijdens de opnames van het gelijknamige televisieprogramma. Hij voert hier open en ongenuanceerde gesprekken over met eindredacteur Annette Bakker. Van stress op de dag voor vertrek en de ontberingen op het Waddeneiland tot de vogels en gasten die hem een bezoek brengen. Ook haalt hij anekdotes op én draagt hij voor uit het werk van Wolkers en Bomans.

'Hans Dorrestijn: Alleen op Een eiland' (podcast)
Elke dinsdag een nieuwe aflevering
NPO Luister, Spotify, Apple Podcast, MAX Vandaag en alle bekende streamingdiensten

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers