Babette van Veen en Bert Bouwer op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 4 december 2021

Zondag 5 december zijn acteur Babette van Veen en oud-handbalbondscoach Bert Bouwer te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Babette van Veen, de mediagast in het eerste uur tussen 12.00 en 13.00 uur, speelt Linda Dekker in de soapserie 'Goede Tijden, Slechte Tijden' op RTL 4. Onlangs werd bekend dat zij, niet geheel vrijwillig, de serie verlaat. Van Veen maakte in 1990 haar debuut in 'GTST'. Behalve acteur is ze onder meer ook kinderboekenschrijver.


Bert Bouwer, de sportgast in het tweede uur tussen 13.00 en 14.00 uur, was 13 jaar lang bondscoach van het Nederlandse vrouwenhandbalteam. Hij wordt gezien als de wegbereider van het handbalsucces bij de Nederlandse vrouwen. Bouwer, die ook nog bondscoach van de Nederlandse mannen én van de Japanse vrouwen was, is momenteel trainer bij HV Aalsmeer.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers