Badr Hari, Dafne Schippers en Sjinkie Knegt in 'Prijzencast' van Tom de Graaf

maandag 4 januari 2021
Foto: © Qmusic 2021

Tom de Graaf, als regisseur dagelijks te horen in de ochtendshow van Qmusic, lanceert woensdag 6 januari zijn eigen podcast: 'Prijzencast'.

Hierin spreken iconen uit de sportwereld openhartig over hun hoogte- en dieptepunten. De Graaf spreekt in het eerste seizoen onder meer met Badr Hari, Dafne Schippers, Henk Grol en Sjinkie Knegt.


In de eerste aflevering, die woensdag verschijnt, Spreekt Tom een uur met kickbokser Badr Hari. De kickbokser vertelt Tom dat de rechtszaken en tijd in de cel als een van de donkerste periodes van zijn leven te hebben ervaren. Ook gaat hij in op de voortijdig afgebroken titanenstrijd tegen Rico Verhoeven. 'Ik had die tweede wedstrijd sowieso gewonnen. Hij kan wel zeggen dat hij nog meedeed. Hij stond er wel hij deed alleen niet meer mee!', vertelt de bokser. 'Het zag er gewoon uit als een gewond lammetje daar hoor.'

Verder is Judoka Henk Grol in het eerste seizoen van 'Prijzencast' zeer open over de brute straffen die hij zichzelf oplegt wanneer hij een finale verliest. 'Ik heb hele rare dingen gedaan, door mijzelf op te leggen die verloren halve finale 100 keer terug te kijken als straf. Of uit het vliegtuig komen van een verloren WK en dan zeggen: zet mij maar af in het bos. En dan net zolang jezelf pijn doen tot je niet meer kan'. Dafne Schippers vertelt over haar eerste gouden medaille op de 200 meter op het WK: 'Ik moet eerlijk bekennen dat toen ik finishte ik dacht dat de klok kapot was'. Daarnaast heeft ze thuis geen prijzenkast met al haar gewonnen medailles. 'Ze liggen ergens bij mijn ouders nog maar ik weet niet heel goed waar, erg he?', aldus de hardloopster.

Tom de Graaf is dagelijks te horen in de ochtendshow van Mattie Valk en Marieke Elsinga op Qmusic als Tom van de Intercom. Hij is daarnaast regisseur en sportredacteur van de show. Tom is een groot sportliefhebber en geeft in de show ook vaak zijn kijk op gebeurtenissen in de sportwereld.

'Prijzencast' afleveringen:

Woensdag 6 januari Badr Hari
Woensdag 13 januari Dafne Schippers                                          
Woensdag 20 januari Henk Grol
Woensdag 27 januari Sjinkie Knegt
Woensdag 3 februari Kiki Bertens
Woensdag 10 februari Marit Bouwmeester

'Prijzencast' is vanaf 6 januari te beluisteren via Qmusic.nl en in alle gangbare podcast-apps, zoals Apple Podcasts, Google Podcasts en Spotify.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers