Beau spreekt The Rolling Stones vrijdag bij Humberto

donderdag 28 september 2023
Foto: RTL 4 - © William Rutten 2023

Deze maand kondigden The Rolling Stones aan dat ze voor het eerst sinds 2005 weer met een nieuw album komen. Beau van Ervan Dorens ging naar de presentatie in Londen waar de mannen het nieuws bekend maakten.

Hij sprak daar met de gitarist van de band Ron Wood. Deze week kwam daar een verrassing bij, Beau mocht spreken met zanger Mick Jagger. Vrijdagavond vertelt Beau bij 'Humberto' over zijn avontuur en zijn de interviews met de legendarische rockers te zien.


'Humberto', vrijdag 29 september om 22.15 uur op RTL 4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers