Bert Kuizenga en Maurits Hendriks op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 8 januari 2022

Zondag zijn televisiepresentator Bert Kuizenga en sportbestuurder Maurits Hendriks te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Bert Kuizenga, de mediagast in het eerste uur, is sinds deze week terug op tv als presentator van het nieuwe MAX-programma 1' Euro Per Gesprek'. Hierin trekt hij door Nederland en gaat in ruil voor één euro in gesprek met passanten. Kuizenga was in het verleden onder meer presentator van Te land, ter zee en in de lucht en acteur in diverse comedy’s. Ook was hij te zien in de revues van André van Duin, over wie hij onlangs een biografie schreef.


Maurits Hendriks, de sportgast in het tweede uur, is technisch directeur van de sportkoepel NOC*NSF. Hij is bezig met de voorbereiding van de Winterspelen van Peking volgende maand. Na de Spelen stapt hij op als technisch directeur. Hendriks is van oorsprong hockeykeeper en -trainer; in 2002 pakte hij als bondscoach van de Oranje-mannen een gouden medaille op de Spelen van Sydney.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers