Boer Ayoub en Regi Blinker op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 21 mei 2022

Zondag 22 mei zijn boer Ayoub Louihrani en voormalig profvoetballer Regi Blinker te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX, tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Ayoub Louihrani, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is beter bekend als 'Boer Ayoub' uit de gelijknamige KRO-NCRV-serie. In de serie deelt Ayoub zijn passie voor het boerenleven. Onlangs verscheen de biografie van Ayoub: Een stadsjongen met een boerendroom. In 2021 won Louihrani de Nouri Award, omdat hij volgens de jury jongeren inspireert om hun hart te volgen.


Regi Blinker, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is vooral bekend vanwege zijn voetbalcarrière bij Feyenoord. Aanstaande woensdag speelt zijn oude club de finale van de Conference League. Blinker speelde zelf meer dan 200 duels voor de Rotterdammers en stond met Feyenoord in de halve finale van een Europees toernooi. Zelf won hij met Feyenoord vier keer de KNVB Beker en hij veroverde een keer de landstitel.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen verder opvallende mediatrends uit heden en verleden. De Perstribune wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', zondag 22 mei van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers