Carolien (38) raadt 'Het Geluid' en wint 52.800 euro

woensdag 20 oktober 2021
Foto: © Qmusic 2021

Het Geluid van Qmusic is woensdag in de Q-middagshow met Domien geraden. De 38-jarige Carolien uit het Limburgse Berg en Terblijt wist het juiste antwoord te geven en wint daarmee 52.800 euro.

Tot haar eigen verbazing én die van Domien liet De Jury van Het Geluid weten dat het antwoord van Carolien juist was. De oplossing was: 'een wc-verkleiner voor kleine kinderen op een wc leggen'.


Bekijk hier de oplossingsvideo

Carolien barstte in snikken uit na het horen van het goede nieuws en stond naar eigen zeggen helemaal te trillen. 'Wauw, ik kan niks anders zeggen', reageerde ze nadat ze hoorde €52.800,- te hebben gewonnen.

Het was de tweede opgave tijdens Het Geluid van 2021. Eind augustus won de 46-jarige Dennis uit Enkhuizen al €31.900,- met 'een bandenlichter op een fietswiel plaatsen’. Het tweede Geluid is precies 50 dagen gespeeld en in die tijd werden 504 antwoorden gegeven, waarvan de laatste dus het juiste antwoord was.

Met de winst van Carolien komt er een einde aan deze editie van Het Geluid. De winnares is donderdagochtend te gast bij Mattie & Marieke en zal dan ook haar cheque in ontvangst nemen.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers