Coen en Sander vieren 16-jarig radiojubileum met langste middagshow ooit

maandag 14 september 2020
Radio 538 - © Talpa Network 2020

16 jaar een duo, 14 jaar 'De Coen en Sander Show' en vijf jaar de vaste basis in de middag bij Radio 538: dat moet gevierd worden.

Radio Directeur Marc Adriani verraste Coen en Sander maandag tijdens de 'De Coen en Sander Show' met 16 ballonnen en een marathonuitzending als cadeau.

Op donderdag 15 oktober is er een speciale 'Coen & Sander Jubileumshow' die langer duurt dan ooit en waarin ze stil staan bij het verleden, heden en toekomst. Binnenkort maken Coen en Sander meer bekend over de invulling van de feestelijke uitzending.

Sander Lantinga: 'Het langstzittende duo van de Nederlandse radio ooit! Wauw! 16 jaar vol diepte- en hoogtepunten met mijn lieve vriendje Coen!'

Coen Swijnenberg: 'Heel veel zin om dit samen met de leukste luisteraars van Nederland te gaan vieren. 16 jaar, maar nog lang niet klaar!'

'De Coen en Sander Show'
Coen en Sander begonnen zestien jaar geleden in 2004 met een programma op de vrijdagavond en groeiden uit tot één van de bekendste en populairste middagshows op de Nederlandse radio. Sinds augustus 2015 presenteren Coen en Sander iedere maandag tot en met donderdag 'De Coen en Sander Show' op Radio 538. Iedere uitzending zit vol muziek, gezellige gasten en spraakmakende interviews.

De langste middagshow ooit is 15 oktober van 12.00 uur tot 19.00 uur te horen en te zien op Radio en TV 538.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers