Daphne Deckers en John Feskens op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 6 maart 2021

Aanstaande zondag 7 maart zijn schrijver Daphne Deckers en oud-voetballer John Feskens te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune van MAX', te beluisteren tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 1.

Daphne Deckers, de mediagast in het eerste uur, van 12.00 tot 13.00 uur, is tegenwoordig voltijd schrijver en columnist. Deze week verscheen haar 24ste boek, Uitwaaien, over geluk vinden in coronatijd. Haar boek Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn is vorig jaar verfilmd. Verder schrijft Deckers wekelijks een column voor De Telegraaf. In het verleden was ze topmodel en programmamaker.


John Feskens, ook wel D’n Beitel genoemd, is de sportgast in het tweede uur, van 13.00 tot 14.00 uur. De voormalig voetballer speelde het grootste deel van zijn loopbaan bij Willem II. Niemand speelde zoveel wedstrijden in het eerste van de Tilburgers, namelijk 483, als hij. Momenteel verkeert Willem II in degradatienood. Feskens maakt het van een afstandje mee. Tegenwoordig is hij werkzaam bij PSV als wedstrijdanalist.

In 'De Perstribune' signaleert mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden.

'De Perstribune' wordt gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers