'De Perstribune' op het NPO Podcastevent in Utrecht

zaterdag 9 oktober 2021

Het media- en sportprogramma 'De Perstribune' van MAX op NPO Radio 1 zendt zondag 10 oktober uit vanaf het NPO Podcastevent in het Utrechtse poppodium TivoliVredenburg. Presentator Margreet Reijntjes ontvangt podcastmakers Micha Wertheim, Freek Jansen, Michel van Egmond en Ed Struijlaart.

In het eerste uur van 'De Perstribune', tussen 12.00 en 13.00 uur, is Micha Wertheim te gast. Wertheim is een van de initiatiefnemers en makers van de podcast 'Echt Gebeurd', waarin mensen waargebeurde verhalen vertellen. Daarnaast is hij cabaretier en columnist.


In het tweede uur, tussen 13.00 en 14.00 uur, zijn voetbaljournalist Freek Jansen en bestsellerauteur Michel van Egmond te gast. Zij zijn de makers van twee populaire voetbalpodcasts, respectievelijk de 'Pak Schaal Podcast' (over Ajax) en de 'Dick Voormekaar Podcast' (over Feyenoord). Freek Jansen is naast podcastmaker ook hoofdredacteur bij Voetbal International; Michel van Egmond is schrijver van bestsellers als Kieft, Gijp en Derksen.

Singer/Songwriter Ed Struijlaart verzorgt de muzikale omlijsting in 'De Perstribune'. Behalve muzikant is Struijlaart ook maker van 'Gitaarmannen', de podcast, waarin hij in gesprek gaat met bekende gitaristen.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers