'De Rijdende Rechter': Alle eikels worden bomen

maandag 5 juni 2023
Foto: © KRO-NCRV 2021

De rijdende rechter reist af naar Lelystad. Daar wonen de buren meneer Pilage en meneer en mevrouw Koeling al reeds 36 jaar naast elkaar. Meneer Pilage heeft al jaren last van de grote eikenboom van de familie Koeling.

In mei is dat een overvloed aan bloesem op zijn terras en in het najaar zijn het de bladeren en de eikels. Volgens meneer Pilage doen zijn buren er niets aan om zijn overlast te beperken. De buren Koeling zeggen er alles aan te doen om de overlast te voorkomen, ze snoeien de boom elk jaar. Zij hebben op hun beurt last van de muziek die meneer Pilage afspeelt in de tuin. Daarnaast vinden ze zijn stookgedrag onbehoorlijk. En dan is er ook nog onduidelijkheid over de erfgrens. Kortom: Hoogste tijd voor De rijdende rechter om met een juridisch passende oplossing te komen.


'De Rijdende Rechter', dinsdag 6 juni om 21.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers