Dennis Schouten en Glenn Helder op 'De Perstribune' van MAX

zaterdag 26 september 2020

Zondag 27 september zijn verslaggever Dennis Schouten en ex-international Glenn Helder te gast in het media- en sportprogramma 'De Perstribune', tussen 12.00 en 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

Dennis Schouten, de mediagast in het eerste uur van 'De Perstribune' tussen 12.00 en 13.00 uur, is verslaggever van onder meer PowNed en is vooral bekend vanwege zijn straatinterviews. Deze week was daar nog een voorbeeld van te zien toen hij YouTube-ster/influencer Famke Louise aansprak op haar 'Ik doe niet meer mee'-actie. In het verleden was Schouten ook actief bij 'Veronica Inside'.


Glenn Helder, de sportgast in het tweede uur van 'De Perstribune' tussen 13.00 en 14.00 uur, is voormalig voetballer. Hij heeft onder meer gespeeld bij Arsenal en Vitesse; hij speelde vier interlands. Behalve sportieve successen, kende Helder op persoonlijk terrein de nodige tegenslagen. Zo ging hij failliet en belandde hij in de gevangenis.

In 'De Perstribune' signaleert de vaste mediadeskundige Ron Vergouwen opvallende mediatrends uit heden en verleden. Met deze week aandacht voor het 10-jarige jubileum van PowNed.

'De Perstribune' wordt deze zondag gepresenteerd door Margreet Reijntjes.

'De Perstribune', elke zondag van 12.00 tot 14.00 uur bij MAX op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers