Deze Nederlanders strijden om Faamnaam van het jaar

maandag 18 oktober 2021

Hoe bestelt Wil Bierman een drankje in de kroeg? Wordt Fee Mos nu eindelijk beroemd? Hoe kondigt Ben Boute aan dat hij naar de wc gaat? En wat is de favoriete chipssmaak van Han Kaas?

Wil, Fee, Ben en Han zijn enkele genomineerden die strijden om de eretitel 'Faamnaam 2021'. Uit alle inzendingen voor de jaarlijkse verkiezing hebben 538-dj’s Coen en Sander vandaag de shortlist van negentien kanshebbers bekendgemaakt. Luisteraars kunnen vanaf nu stemmen via 538.nl/faamnaam. Wie de opvolger wordt van titelverdediger Mette Bus is aanstaande donderdag 21 oktober in 'De Coen en Sander Show' te horen.


Coen Swijnenberg: 'Je zou misschien denken dat de vijver leeg is na zes edities, maar niets is minder waar. Ook dit jaar stroomden de nominaties weer binnen en ze blijven verrassen. Lammy Schaap, Cobie Potappel-Stroop of Bennie Koekoek: je kan het zo gek niet bedenken, maar ze bestaan! Je wordt bijna jaloers op zulke originele namen die gegarandeerd blijven hangen na iedere kennismaking.'

Sander Lantinga: 'Met Bas Sillen heb ik in de herfst wel een beetje te doen. Wat als Pie Kant eigenlijk heel preuts is? En zou Nick Simons vooraan staan bij een concert van Nick en Simon? Zonder dollen: we zouden bijna overwegen alle inzendingen te laten winnen. Iedere genomineerde heeft een unieke naam en is sowieso bijzonder!'

Dit zijn de negentien Nederlanders die strijden om de eretitel:

Bas Sillen
Ben Boute
Bennie Koekoek
Cobie Potappel-Stroop
Dick Hop
Fee Mos
Han Kaas
Hans Coenen
Heidy Heij
Jeu Boelen
Joyce de Roo-Bot
Lammy Schaap
Liv Frie
Nick Simons
Phuong Du
Pie Kant
Ron de Bil
Sonne Straal
Wil Bierman

Faamnaam
Voor het zevende jaar op rij zijn 538-dj's Coen en Sander een zoektocht gestart naar de 'Faamnaam' van het jaar. Luisteraars konden de afgelopen twee weken hun eigen naam of die van iemand anders aandragen via 538.nl/faamnaam. Zij kunnen vanaf nu stemmen op hun favoriet waarna op donderdag 21 oktober in 'De Coen en Sander Show' bekend wordt gemaakt wie er met de titel 'Faamnaam 2021' vandoor gaat.

'De Coen en Sander Show' is iedere maandag tot en met donderdag tussen 16.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 538.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers