Deze releases komen in augustus voorbij op Prime Video

zondag 30 juli 2023

'The Lost Flowers of Alice Hart' vertelt het aangrijpende verhaal van Alice Hart. Die op negenjarige leeftijd op tragische wijze haar ouders in een mysterieuze brand verliest.

Ze gaat bij haar grootmoeder June wonen op de bloemenboerderij Thornfield, hier ontdekt ze dat haar familie vele geheimen met zich meedraagt.


THE LOST FLOWERS OF ALICE HART
4 AUGUSTUS 2023

Het verhaal speelt zich af tegen het adembenemende landschap van Australië en het meeslepende familiedrama strekt zich uit over vele jaren. Terwijl Alice opgroeit, komt ze steeds meer te weten over haar complexe verleden. Uiteindelijk bouwt het verhaal op naar een emotionele climax, wanneer Alice moet vechten voor haar leven tegen een man van wie ze houdt.

RED, WHITE & ROYAL BLUE
11 AUGUSTUS 2023

Alex Claremont-Diaz (Taylor Zakhar Perez), de zoon van de eerste presidente van de Verenigde Staten (Uma Thurman), en prins Henry van Groot-Brittannië (Nicholas Galitzine) hebben veel gemeen: verbluffende looks, onweerstaanbare charme, internationale populariteit... en een totale minachting voor elkaar. Gescheiden door een oceaan is hun langdurige vete nooit echt een probleem geweest, totdat een rampzalige - en zeer publieke - confrontatie tijdens een koninklijk evenement voer wordt voor de roddelpers en een potentiële wig drijft tussen de Amerikaanse en Britse betrekkingen op het slechtst mogelijke moment.

Om de schade te beperken, dwingen hun machtige families en begeleiders de twee rivalen in een geënsceneerde 'wapenstilstand'. Maar als de ijzige relatie van Alex en Henry onverwacht begint te ontdooien tot een voorzichtige vriendschap, leidt de wrijving die tussen hen bestond tot iets dat dieper gaat dan ze ooit hadden verwacht.

CRUEL SUMMER S2
11 AUGUSTUS 2023

Het tweede seizoen van 'Cruel Summer' heeft een geheel nieuwe cast en een nieuw mysterie. Het verhaal speelt zich af in een idyllisch kustplaatsje in de Pacific Northwest en volgt de opkomst en ondergang van een intense tiener-vriendschap. Het verhaal wordt verteld vanuit drie verschillende tijdlijnen rondom het jaar 2000. Het nieuwe seizoen volgt de vroege vriendschap tussen Megan, Isabella en Megans beste vriend Luke, de liefdesdriehoek die opbloeide en het mysterie dat al hun levens zou beïnvloeden.

HARLAN COBEN’S SHELTER
18 AUGUSTUS 2023

In Harlan Coben's ‘Shelter’ volgen we het verhaal van Mickey Bolitar nadat de plotselinge dood van zijn vader hem ertoe brengt een nieuw leven te beginnen in Kasselton, New Jersey. Mickey raakt al snel verstrikt in de mysterieuze verdwijning van een nieuwe student op zijn school, Ashley Kent, wat leidt tot de ontdekking van bizarre geheimen in hun rustige buitenwijk. Met behulp van zijn vrienden (de vindingrijke Spoon en de geheimzinnige Ema) ontrafelt Mickey de ware aard van Kasselton om een duistere onderwereld te onthullen die misschien wel de antwoorden bevat op tientallen verdwijningen, sterfgevallen, legendes en misschien zelfs zijn eigen complexe familiegeschiedenis.

JELKA OP EIGEN HOUTJE
30 AUGUSTUS 2023

In het frisse, luchtige, humorvolle en tegelijk serieuze real life make-over-programma 'Jelka Op Eigen Houtje' komt Jelka van Houten elke week voor een nieuwe uitdaging te staan. Wekelijks helpt zij mensen om hun interieur een complete transformatie te geven. Van een luxe appartement tot aftandse studentenkamer of degelijk rijtjeshuis: Jelka tovert de ruimte volledig op haar eigen manier om. Hiervoor schakelt zij een team van vrienden, bekenden en professionals in. Haar vriend Henry van Loon, zus Carice, beste vriendin Birgit Schuurman en vele anderen worden ingeschakeld om een complete make-over te realiseren.

Jelka Op Eigen Houtje is vanaf woensdag 30 augustus om 20.30 uur te zien bij Net5 en op Prime Video.

OVERIGE RELEASES OP PRIME VIDEO

POLITIEK CORRECT  -  1 AUGUSTUS 2023 
ABOUT MY FATHER  -  4 AUGUSTUS 2023 
GOODBYE STRANGER  -  10 AUGUSTUS 2023 
SPIDER-MAN: NO WAY HOME  -  11 AUGUSTUS 2023

Persbericht BAAS Amsterdam/Prime Video
https://www.primevideo.com/
Meer artikels over Prime Video

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers