Deze week in 'Kunststof Radio'

zondag 25 oktober 2020
@ NTR 2019

Singer-songwriter Glen Faria bracht dit jaar verschillende nieuwe singles uit. Zoals het nummer 'Niet boos zijn' samen met Kenny B en 'Terug naar nu' samen met zijn zoon.

Faria deed in 2018 mee aan het programma Beste Zangers waarna zijn nummers 'Duurt te lang' en 'Zij weet het' hits werden door de covers van Davina Michelle en Tino Martin.
Presentatie: Jellie Brouwer


Dinsdag 27 oktober: Dirk Jan Roeleven en Hester van der Vliet
Dirk Jan Roeleven en zijn vrouw Hester van der Vliet schreven samen het boek 'De laatste reis van de boswachter'. Daarin doen ze verslag van hun maandenlange reis naar Japan met de auto. Roeleven maakt als filmmaker items voor o.a. 'Andere Tijden Sport' en 'Het Uur van de Wolf', en documentaires van artiesten als Anton Corbijn, Willem Wilmink en Wim Sonneveld. Van der Vliet is tv-producer bij BNNVARA.

Presentatie: Jellie Brouwer

Woensdag 28 oktober: Marijn Frank, programmamaker en presentator
Programmamaker en presentator Marijn Frank maakte de achtdelige serie 'Een programma over de jaren negentig'. Daarin interviewt Marijn Frank de hoofdrolspelers van het decennium, o.a. heroïneverslaafden, panfluiters, penvriendinnen en Captain Jack. Frank is een van de verslaggevers van 'Keuringsdienst van Waarde'. In 2015 verscheen haar documentaire 'Vleesverlangen'.

Presentatie: Elisabeth van Nimwegen

Donderdag 29 oktober: Damiaan Denys, filosoof en psychiater
Filosoof en psychiater Damiaan Denys schreef het boek 'Het tekort van het teveel'. Over de paradox van de geestelijke gezondheidszorg: we zijn gelukkiger dan ooit maar ook depressiever dan ooit. Denys is werkzaam als hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en was in 2015 te gast bij 'Zomergasten'.

Presentatie: Gijs Groenteman

'Kunststof Radio', maandag 26 oktober t/m donderdag 29 oktober tussen 19.30 en 20.30 uur bij de NTR op NPO Radio 1.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers